Agenda

Zondag 7 april 2024

Aanvang 15.00 uur (de foyer is al open vanaf 12.00 uur) 

Een kaartje kost online € 7,50 (inc. servicekosten) en € 10,00 aan de deur. 

Er is zoals altijd veel gezelligheid, genoeg te drinken en wat te eten. Wees welkom ! 

De stad op zondag van Nikky Bergmans

Nikky studeerde af op geluk en was dichter voor een jaar: onder de naam ‘Confettikabinet’ schreef ze een jaar lang dagelijks een gedicht. Om zich als dichter te ontwikkelen spaart ze zoveel mogelijk afwijzingen. Over deze zoektocht maakte ze de cabaretvoorstelling ‘Heb je net alles uitgevogeld, fluit het leven je terug’. Afgelopen jaar stond ze in de finale van de verkiezing “Stadsdichter van Den Bosch”.

Vandaag neemt ze jullie mee de stad in op zondag, want Den Bosch is op zondag toch weer anders.

De Global Music Jam Band

Op zondag 7 april schotelen we je allerlei wereldse muziekstromingen voor ! Laat je door de Global Music Jam Band inspireren én uitdagen met de avontuurlijke melodische klanken en ritmische grooves die zomaar spontaan op het podium kunnen en mogen ontstaan. De Global Music Jam is een maandelijkse jamsessie in Huis73, nu komt de huisband hun muziek - alles geheel geïmproviseerd en in het moment - bij Club Zondag presenteren. De Global Music Jam Band wordt geleid door Jelle Willems (piano) met te gekke Bossche muzikanten als Kees van Schijndel (basgitaar), John Dakpo (djembé en zang), Eva van der Sterren (viool),  Rik Jasker (Gitaar) en Ebath Ngbala (drums).

Dr. Jazz

De Bossche theatermaker Daniël van Duijvenbooden met een obsessie voor jazz en geschiedenis brengt samen met drie top(jazz)muzikanten de wereld van Dr. Jazz tot leven met eigen teksten, soundscapes en poëzie van J.A. Deelder. 

Zij brengen met deze theatrale jazzsessie een ode aan de jazz die sinds de Tweede Wereldoorlog definitief symbool staat voor vrijheid en rebellie. Voorgoed. 'Altijd. Jazz was. Jazz is. Jazz blijft' (J.A. Deelder). In deze voorstelling wordt het opmerkelijke leven van Dr. Jazz ontrafelt. Een vooraanstaand naziofficier die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog ontpopt tot ambassadeur en beschermer van de jazz. Hij noemt zichzelf Dr. Jazz.

Vorige edities

Zondag 25 februari 2024

Ferry & Patrick Brouwer

Diep geïnspireerd door legendarische flamencoartiesten zoals Paco de Lucía, is de liefde voor de flamencogitaar ontstaan bij de broers Ferry en Patrick. Samen zijn ze bezield door een gedeelde passie voor dit betoverende muzikale genre. Met toewijding en creativiteit werken ze aan een boeiend repertoire, waarbij ze de meesterwerken van grootheden als Paco de Lucía, Vicente Amigo en Tomatito tot leven brengen. Deze middag vragen ze ons mee op een korte maar betoverende reis door de ziel van Andalusië.

Kai Bodewitz

Theatermaker/cabaretier. Winnaar van de juryprijs van het Amsterdam studenten cabaret festival 2021. Muziek, met zijn gitaar en piano is bij Kai een belangrijk onderdeel op het podium. Met een scherpe blik probeert Kai het publiek zich thuis te laten voelen in zijn mening. Naast zijn theater carrière is hij ook op sociale media te vinden met verschillende avonturen.

KIIK

Een Utrechtse singer-songwriter die samen met haar band melancholische Engelstalige muziek speelt. Denk aan synths en een vleugje backing vocals. In haar teksten is ze op zoek naar een standpunt ten opzichte van complexe situaties zoals familie, trauma en relaties. Voor fans van London Grammar en Eloise.

 

45.4ever

Een semi-akoestische band die covers uit alle decennia van de popgeschiedenis speelt.

Denk hierbij aan oa Fleetwood Mac, David Bowie, Billie Eilish. De nummers worden op een eigenwijze manier gespeeld. Soms onherkenbaar als een gevoelige ballad, dan weer up-tempo om lekker los te gaan.

De band bestaat uit ervaren muzikanten; Maarten van Iersel, Bert van der Horst, Ronald Beerens en Sabine van Gessel.


Zondag 29 oktober 2023

Moonglow

Jazzmuziek heeft alles: vrolijke uptempo songs, melancholisch ballads, swing, bossa en blues. De teksten gaan vaak over de liefde of melancholie. Moonglow Jazz speelt een mooie selectie uit het rijke jazzrepertoire van de twintigste eeuw. 

Muziek spreekt de taal van het hart en Moonglow laat ons hiervan meegenieten. Om het optreden nog leuker te maken zijn aan het programma een aantal bekende Franse chansons toegevoegd.

J.A. Deelder

Op 24 november 2019 werd Jules Deelder 75 jaar. 

Dat werd goed gevierd in de Doelen in Rotterdam. 

Nog geen maand later, op 19 december 2019 ging hij onverwachts 'de pijp uit'; 

'Beter opbranden dan uitdoven', was één van zijn motto's. 

Dat is al weer bijna vier jaar geleden. Dus hoooogste tijd voor wat herdenking! 

Karel van Duijvenbooden brengt een hommage aan J.A.Deelder.  

Johnny Chestpain

Een fris bandje met een oude ziel. Zij brengen de onmiskenbare country klanken naar deze Club Zondag middag. Ben getuige van de lancering van hun nieuwe single 'Noise of a Broken Heart'.


Zondag 4 juni 2023

KVA Bigband

15 blazers aangevuld met een combo en drie zangers... Dat is nog eens een lekker begin van Club Zondag. De enigszins merkwaardige afkorting staat voor Kunst Vermag Alles en dat Alles, zo is het precies met deze band. Ze spellen alles; Harry Styles, Guns &. Roses, Bruno Mars, Paul Simon, Weather Report en Chuck Mangione. Speciaal voor deze Club Zondag wordt de band aangevuld met een 14 jarig gitaarwonder, die geen noot kan lezen maar alles op gehoor meespeelt.

Jakobs & Welling

Joran Welling en Bart Jakobs leerden elkaar kennen op de Koningstheateracademie in Den Bosch, waar ze beiden ontdekten graag liedjes te maken. Hun cabaretduo Jakobs & Welling is ontstaan in het restaurant van de toenmalige V&D in Den Bosch, een verdrietig gegeven op zich. Schrijvend kwamen ze erachter dat de melancholie en de sneuheid een mooie verbindende factor bleek tussen hun teksten. Deze hebben ze samen vormgegeven tot een verzameling mooie, grappige, bizarre en soms droevige kleinkunstliedjes.

 

Vetschiller

Een originele band met een randje Balkan en Ska. Deze vijf energieke mannen brengen met hart en ziel hun eigen muziek in moerstaal. Dansbaar en vrolijk, maar zeker ook interessant om ernaar te luisteren. Vetschiller heeft een zwak voor film en theater, een optreden is dan ook meestal meer dan een concert. We zijn echt blij verrast dat ze helemaal uit Leiden bij Club Zondag komen spelen. Eerder speelde zij op het Magneetfestival, als opener voor De Kift en bij de première van de film Tussen de Rijnen, waarvoor Vetschiller ook de muziek maakte. Mars: zang en gitaar, Gerard: gitaar en zang, Taco: bas en zang, Ton: drums en zang, RenkJan: viool en zang. 

Leif 45

Leif 45 draait na afloop in de foyer. Heerlijk sfeertje en lekkere muziek op vinyl. 


Zondag 12 maart 2023

EMMERELL x André Hazes (Een Beetje Verliefd)

Vanuit haar fascinatie voor blues bedacht Merel Donders (EMMERELL) een project genaamd Een Beetje Verliefd waarin zij onderzoek doet naar ‘’cultureel erfgoed in het nu’’. Bestaand werk van André Hazes op haar manier.

In Een Beetje Verliefd vertolkt zij in een intieme setting, samen met gitariste Carlota López van de Logt, verhalen die André Hazes heeft achtergelaten. Verhalen die gaan over liefde, verdriet en eenzaamheid. Verhalen waar eenieder van ons zich in herkent.  

The Velvet twins of Andy Warhol

Enkele jaren geleden besloten twee liefhebbers een muziekvoorstelling te maken over The Velvet Underground en hun oprichters John Cale en Lou Reed. Dat bleek meer voeten in de aarde te hebben dan gedacht… Inmiddels is er een zeskoppige band, backing vocals, blazers, een violist en zelfs een videokunstenaar, een acteur en een regisseuse. Op 16 en 23 april aanstaande gaat het echt gebeuren (zie agenda Podium Azijnfabriek).

Vandaag krijgt u exclusief bij Club Zondag een sneak preview. Een half uur pareltjes uit het werk van de Velvets en hun grondleggers. Om u alvast lekker te maken voor het echte werk in april.

LITTLE TANGO ORCHESTRA

speelt Argentijnse tango : van traditionele nummers uit de gouden jaren ’40 met poëtische teksten van Homero Manzi tot modernere stukken van componisten als Astor Piazzolla en Julián Peralta. Het repertoire varieert: bij een tangosalon worden voornamelijk ritmische dansnummers gespeeld : tango, wals, milonga (snelle tango) en bij een luisterconcert eerder moderne composities, afgewisseld met traditionele tango en soms een Zuid-Amerikaans folklorenummer. Little Tango Orchestra bestaat sinds 2018. In 2019 hebben ze een eerste buitenlandse tournee in Zwitserland gemaakt en tijdens de verschillende coronalockdowns die kort daarna volgden hebben ze hun eerste album opgenomen, Baldosa Floja, wat nu vers van de pers is. Voor meer informatie en concertdata zie www.littletango.nl.

Little Tango Orchestra bestaat uit:

Peter Biesboer (bandoneón) woonde jarenlang in Brazilië, waar hij kennis maakte met de vele prachtige muziekstijlen uit het land. 

Willem Gotink (gitaar) maakte ooit met een muziektheatergroep een tournee door Midden-Amerika en speelde later Jiddische muziek en flamenco. Al ruim twee decennia gaat zijn liefde (voornamelijk) uit naar tango. 

Maarten Klomp (contrabas) speelt al jaren bas in diverse jazzbands en een klezmerband. Vijf jaar geleden raakte hij verslingerd aan de tango, vooral aan het wat modernere repertoire. 

Evelyne Montens (zang) begon met tangodansen en verdiepte zich gaandeweg in de liedteksten en de zang. Steeds opnieuw werkt ze samen met verschillende muzikanten om haar eigen stem te blijven ontwikkelen. Ze treedt afwisselend op in Nederland en in Argentinië.


Zondag 25 september 2022

Zarah Yolanda ; Es wird einmahl ein Wunder geschehen !

Het trio Zarah Yolanda (Yolanda van Gemert, Paul van Pelt en Jan de Waard) brengen ons in vervoering met zwoele en melancholische Duitse liederen. La Dietrich, Zarah Leander, Hildegard Knef, Ute Lemper, maar ook de pittige Nina Hagen zijn van de partij.
Wir begrüßen Sie rechtherlich.

Eva van der Sterren en Abel Ton

Eva is een jonge (jazz) violiste van het conservatorium van Amsterdam en met haar magnifieke improvisatie solo’s is ze van plan de wereld te veroveren. Daar is ze al goed mee op weg want in 2021 heeft Eva tijdens de finale van het Prinses Christina Jazz Concours maar liefst de Publieksprijs, de tweede plek van de jury én de Mees Pierson Award gewonnen. De prijs die ze heeft gewonnen is een studiereis naar New York.

Eva's stijl is een combinatie van jazz, Slavische en Balkan klanken en licht klassiek. Maar ze is bezig om vooral een eigen stijl te creëren en hiermee op nationale- en internationale podia te spelen. Tijdens dit concert bij Club Zondag speelt ze met gitarist Abel Ton die op dit moment studeert aan het Tilburgs Conservatorium. Abel is ook bezig met een eigen stijl te ontdekken, hij is nu voornamelijk geïnteresseerd en gespecialiseerd in Avant Garde Jazz en Gypsy Jazz. 

Jullie begrijpen, we zijn zeer vereerd dat Eva en Abel vanmiddag bij Club Zondag optreden.

Hillbilly Hayride

Hillbilly Hayride is een punky-bluegrass band. Met enthousiasme serveren ze hun bluegrass muziek zoals het hoort: puur en oprecht. Meerstemmig en uiteraard met het geluid van de banjo, mandoline, contrabas, gitaar, ukelele en lapsteel. Naast old time originals vermaken ze het publiek graag met footstomping bluegrass uit minder ver vervlogen tijden. Verder zijn ze niet vies van een beetje zoetsappige hillbilly. Ook al zingen ze over gebroken harten, drank en andere ellende, van deze muziek word je vrolijk! Van The Carter Family naar de Hackensaw Boys, via Dolly Parton weer terug naar Old Crow Medicine Show. Yeeha roepen mag best.


Zondag 24 april 2022

Jojakim

In de verjaring van mijn wezen ervaar ik dat het gat tussen mijn persoonlijke vormsel en het oorspronkelijke wordt gedicht door het creëren van liederen. Elk lied betekent verbinding met het zijnswezen in al zijn oneffenheden die zijn opgedaan door de ervaringen uit het verleden. Muziek is een troost, en dit deel ik graag met een ieder die troost zoekt tijdens zijn of haar onzekere leven met maar één zekerheid.' Het is een wijsheid die ik mijzelf langzaam maar zeker geef en waar ik blijvend, sterk en geweldig voor leef.

Crossroad

Crossroad is een Bossche band die al wat jaren de Americana paden bewandelt. De laatste tijd meer richting Folk, Bluegrass en Country in een semi-akoestische setting en (natuurlijk) meerstemmig. Denk aan Pokey LaFarge, The Haunted Windchimes maar ook Tom Petty en Neil Young.

Patch the sky

Patch the Sky (Nijmegen/Utrecht) breng haar liefde voor diverse muziekstijlen samen in een toegankelijk en transparante rocksound, met invloeden van 80's wave en 90's alternative. De band vertelt muzikale verhalen die het luisteren waard zijn, met veel ruimte voor sfeer, dynamiek en gevoel. Op 24 oktober 2021 kwam debuut-EP 'Hold on Tight' digitaal en op vinyl uit.

Video 'Hold On Tight'
Patch the Sky op Spotify
Website


Zondag 5 september 2021

Loco

Met veel plezier trommelen deze mannen in de traditie van de Royal Drummers of Burundi maar wel op Westerse trommels net als bv Slagerij van Kampen. Vooral het samen bedenken van de muziek geeft ons de meeste voldoening, aldus Jan, Frans en John. Ruim 25 jaar bestond Loco uit Nico, Frans en Jan en hebben al eens eerder bij Club Zondag gespeeld. Nadat ze in 2018 helaas afscheid hebben moeten nemen van Nico, leek even het lot van Loco bepaald. Maar met de komst van John is er weer nieuw leven in Loco geblazen en dat komen ze laten horen ook. Ze hebben er zin in!

 

Dosko

Zes jonge gasten gaan in een akoestische set terug naar de kern van de muziek. Maar dat is echter geen stap terug. Integendeel, zij bewijzen dat de kracht van muziek niet wordt bepaald door volume. Akoestisch betekent naakt, minimalistisch en durven puur te zijn. Het resultaat: een energieke set aan songs met een kern van funk en worldbeat. Voor de liefhebbers van Talking Heads een dikke aanrader.

On Point

Deze Soul/R&B band bestaat uit ervaren en passie-volle muzikanten. Ze nemen ons in een throwback mee naar de jaren van de old school. Met hits van onder andere Joe, Chaka Khan, Boys II men maar ook Usher en meer. ON POINT beloofd een energiek optreden, stilstaan kan niet... Are you ready to shake you're body down to the ground?

Zondag 4 juli 2021 

Meneer Petersen

Kunnen we mooie nummers uit de Amerikaanse en Britse folk en blues nóg dichterbij

brengen? Ervaren liedjeszanger Jan Petersen neemt  songs uit het repertoire van

o.a. Guy Clark, Lyle Lovett, Steve Earle en John Hiatt onder handen.

Dit resulteerde in een aantal unieke Nederlandse ‘hertalingen’; waarvan de muzikale en

tekstuele essentie fier overeind blijft. Zo zingt Jan niet meer over Copperhead Road in

Tennessee, maar over het Everse Akkerpad in Sint Oedenrode. 

Boschveldband

Zes muzikanten brengen een mix van nummers uit de vele windstreken van Europa én daarbuiten. In een bezetting van viool, accordeon, gitaar, contrabas, slagwerk en een vleugje klarinet. Spetterend, vrolijk en voor wie wil... dansbaar !

The Sauce

Gerrie, Maurice, Hans, Frans, Huib en Joris weten de aandacht wel te trekken. Het zijn door de wol geverfde muzikanten en spelen blues-rock en southern-rock. New Orleans ligt ineens in de Bossche binnenstad...

Op het repertoire staan nummers van oa Mink de Ville, de J. Geils Band en Joe Cocker.

Zondag 27 september 2020 

Sjors de Haas

Een 17 jarige student aan de rockacademie. Sjors is singer-songwriter, produceert zelf en 'n talent op piano. Inspiratie voor zijn eigen nummers haalt hij o.a. uit de Beatles.

FOHkes

Vijf koperblazers van het Filharmonisch Orkest 's Hertogenbosch. Bart op trompet en cornet, Arnoud op trompet en flügelhorn, Kees op hoorn, Guus op trombone en Mathieu op tuba. Het zijn vakmannen die blijven repeteren op techniek, klank en samenspel.

Blue7

Een door de wol geverfde band. De zes mannen uit Den Bosch en omgeving spelen rock, reggae en blues. Levendig en meeslepend..

In hun optreden zitten eigen nummers van hun CD Back tot the city en covers van o.a. Cuby&Blizzards, John Mayer en Eric Clapton.

Zondag 5 juli 2020

Eric Alink

Journalist, schrijver en stadschroniqueur. Hij werkt voor verschillende media, maar ook voor overheden en [hoofdzakelijk culturele] organisaties.

Maar bovenal...Eric is Bosschenaar tot in zijn beenmerg en daarom de juiste man die als geen ander de wederopstanding van Club Zondag op gepaste wijze kan inluiden.

Kitzeln

Een jazzy klezmer straatorkest, 3 blazers en een accordeon. Ze putten uit de rijke klezmer traditie en voegen daar ook wat eigen inspiratie aan toe. Het verstilt, ontroert, swingt en maakt blij.

 

TwinSide Out

Jonas en Julia een tweeling van 21 jaar die de sterren van de hemel zingen. Voornamelijk jazz en jazz geïnspireerde popcovers, moet je horen....

BinnenbandBuitenband

Met z’n zevenen maar liefst zijn ze deze te gekke band.

Vanwaar deze bandnaam vraagt u ? Heel simpel, als ze binnen spelen heten ze Binnenband en als ze buiten spelen... je raadt het al ! Ze doen niet graag moeilijk. 

En de muziek mag er wezen : blues, country, rock&roll... Lekker  !!

Zondag 17 november 2019

MISS

MISS bestaat uit Maartje, Lieke en Floor. Met hun meerstemmige harmonieën zingen en spelen ze een mix van sixties songs, americana en countryfolk. Hun repertoire varieert tussen bekende covers van the Beatles en het onbekendere werk van the Great Lake Swimmers. Deze (semi-)akoestische covers begeleiden zij met gitaar en ukelele. 

Maar ik ben de moeder

Theatergroep Magdalena speelt 'Maar ik ben de moeder'.

Je wil het beste voor je kind. Alleen jammer dat juf Mariska,de leerkracht van groep 7 daar heel anders over denkt. 'Maar ik ben de moeder' is een voorstelling over ambitieuze ouders, frikandel broodjes, papier maché, vogelnestjes en een juf zonder zwembad.

Tekst en spel: Erna van Rosmalen en Sjoerd van Dijk.

Lianne, Natcho en Nivin

Dit trio brengt ‘traditional Arabic songs en fusion’; famous western songs with Arabic vibe.

Lianne speelt Arabisch en Afrikaanse percussie. Nivin zingt en danst Arabisch. Natcho speelt gitaar en zingt.

Zondag 30 juni 2019

Mrs.P.Rules!

Vertelt verhalen, doordrenkt met passie en melancholie, rauwe sadsongs, dramalove vol emoties en regelmatig een hevige dosis euforie met buitensporige happiness. Ingetogen en uitbundige (semi) acoustic covers met een persoonlijke twist. Inspiratie van oa Tom Waits, Beth Hart, Damian Rice, Caro Emerald, John Lennon, Janiva Magness and a lot more….
In de zomer van ’17 kwam gitarist Tiny met het idee om, backing vocaliste, Pascale uit haar “womancave” te trekken en samen met Jos wat songs te spelen. Sindsdien is er een continue
verandering van repertoire, omdat er zoveel mooie liedjes te ontdekken zijn..
 
Mrs.P.Rules!...is…
Tiny der Kinderen gitaar/banjo/ukelele/zang
Jos de Kinderen bluesharp/cajon/percussie
Pascale Daris zang/ tranen/ euforie/extase

Johnny Chest Pain

Drie jonge hippe gasten met een ouwe muzikale ziel.
Tennessee whisky en Schultebrau beer........

Pleebek

Maurits, Hans, Merlijn, Wim, Frank, Mieke, Hans en Piet zijn er met oa hun trompet, bugel, mandoline, saxofoon, accordeon, gitaar, banjo en vele fluiten klaar voor en hebben er kei veel zin in. Ze gaan ons op onnavolgbare wijze mee terug in de tijd te nemen naar de tijd van Ban de Bom, FNV stakingen, Baas in eigen buik, Nee tegen kernenergie. 
Pleebek brengt nl een ode aan de de meest bekende anarchistische folkband uit de 80-er jaren R.K. De Veulpoepers ! Afgewisseld met nummers van andere bands uit die tijd, zoals oa Bots en Fungus.
Kom vooral kijken en luisteren en meezingen, of zoals hun het zelf zeggen.. kom gezellig meedrukken. 

Zondag 17 maart 2019

The Maxime Capellot Jazz Ensemble

Fransman Maxime Capellot, de zanger/gitarist heeft zijn roots in de muziek van Django Reinhardt liggen. Pianist Frank van Duijvenvoorde, drummer Ad Hoekstra en contrabassist Brenda van de Kamp maken de band compleet. Inmiddels al 2 jaar. ‘The Maxime Capellot Jazz Ensemble’ heeft een gecombineerd repertoire van Gypsy Jazz, Latin en Franse chansons.

Zoetelieve

Een primeur voor Club Zondag: improvisatietoneel!

Misschien is 'De vloer op' een van je favoriete programma's, of ben je meer een 'Lama' fan ? Op basis van suggesties uit het publiek worden korte stukjes toneel en ‘games’ gespeeld. Soms serieus, vaak grappig en bij tijd en wijle hilarisch. Maar boven alles: verzonnen waar je bij staat. Dus altijd al willen weten wat je buurman in de garage verbergt – of wat er na twaalven in de St Jan gebeurt? Vandaag vertellen Bart, Frank, Jan en Vivian van Zoetelieve ons het echte verhaal.

Na Club Zondag is Zoetelieve ook nog te zien op 6 april om 20.0u0 in de Verkadefabriek met een lange improvoorstelling en op 15 juni in de Verkadefabriek met een theatersport voorstelling.

Hillbilly Hayride

Hillbilly Hayride een 6 persoons bluegrass band die naast old time originals hun publiek graag vermaken met footstomping bluegrass uit minder ver vervlogen tijden. Verder zijn ze niet vies van een beetje zoetsappige hillbilly. Ook al zingen ze over gebroken harten, drank, een klein moordje en andere ellende, van deze muziek word je vrolijk! Van The Carter Family naar de Hackensaw Boys, via Dolly Parton weer terug naar Old Crow Medicine Show. Yeeharoepen mag best.

Op het podium gáát Hillbilly Hayride ervoor. Met een aanstekelijk enthousiasme serveren ze deze muziek zoals het hoort: puur en oprecht. 

Aan podium ervaring geen gebrek, ze traden o.a. op in de Effenaar, Cacaofabriek, de Jonny Cash Memorial Show en het Nirwana tuinfeest.

Zondag 28 oktober 2018

Showcase: Meiden met Ziel

Bij ons op Club Zondag een "showcase" (voorproefje) van Meiden met Ziel. Deze 3 fantastische zangeressen; Alice van de Vloedt, Muriel Meerman en Esther van Tilburg komen alvast enkele favoriete songs op geheel eigen wijze te brengen.

Op 15 en 16 december staan zij met een avond c.q. middag vullend programma op het podium van de Azijnfabriek. Dan met voor de pauze luisterliedjes en na de pauze met een stevige band.

Als dit voorproefje naar meer smaakt, kun je ter plekke kaartjes kopen.

 

 

Carmine Queen

Carmine Queen manoeuvreert tussen zwaarmoedige en lichtvoetige, akoestische en versterkte nummers. Ons repertoire staat vol met veelzijdig, meerstemmig, geëngageerd en poëtisch eigen werk. De band bestaat uit:
Esther Roza: gitaar en zang
Daniël Roza: basgitaar
Lisanne Wolfkamp: zang en keyboard
Bart van Galen: zang
Nieke Wijkniet: zang
Bart Bartels: drums
Jos Hustings: gitaar

 

EMMERELL

Merel Donders is de vurigste zangeres van Tilburg.
Als EMMERELL onderscheidt zij zich niet alleen met haar wilde rode haardos, ook haar rauwe geluid en energieke performance vallen op. 
EMMERELL is een podiumbeest met een uitstraling die zich slecht door één term laat omschrijven. Star. Quality. 
Een geluid, persoonlijkheid en urgentie die om een podium schreeuwen. De muziek van EMMERELL is rauw, stoer en doordrenkt van blues invloeden. 

M.I.R.

M.I.R. oftewel Mercury In Retrograde. Vier jonge gasten vormen samen een Bossche alternatieve rockband met een repertoire aan eigen nummers. Very special!

Zondag 1 juli 2018 (buiteneditie)

Bekijk hier de foto's van deze editie. 

Een goede reden

Dit duo bestaat uit Mirjam Meijerink (accordeon/zang) en Clemens Thonen (gitaar/zang). Zij voegen in hun liedjes nieuwe verhalen toe aan oude tradities. Tweestemming bezingen zij in het Nederlands rivieren, balkanfeestjes, het geluk in hele kleine dingen en de liefde.

Big Lake Tiny

Een vijfmansband uit Eindhoven-rock city. Hebben in 2017 de mini-album 'Boat' uitgebracht. De band laveert tussen country, pop en rock. Geen dertien-in-een-dozijnbandje en toch geschikt voor mensen van 6 tot 66 jaar. Kijk, dat past mooi bij Club Zondag....;-)

Wispeltura

Heerlijke muziek van dit originele trio uit België. Ze brengen vlaamse namaakschlagers in een jazzjas. Stef Pisteffo vuurt zijn liedjes, percussieman Bongo Alan leeft als de préféré van wijlen Herman Brood en freewheelin'Franco golft openstaande boetes uit zijn contrabas. Voor de vrijspraak !

Plaatjes vullen gaatjes

Plaatjes vullen Gaatjes nemen hun crazy en groovy vinyl mee. Ze draaien je met hun heerlijke, eerlijke grammofoonmuziek de dansvloer op en brengen met een beetje Schallplatte-humor een glimlach op je gezicht.