Vorige edities

TwinsideOut

TwinsideOut is een duo bestaande uit Jonas en Julia Nabbe. Een tweeling uit Den Bosch die graag samen muziek maakt. Ze spelen van alles van pop tot jazz, in een geheel eigen jasje. 

Shanna Nicó

Shanna Nicó is een klasse apart.Shanna brengt op piano intieme liedjes. De muziek ademt een liefde voor het nachtelijke en de naakte waarheid, gevat in poëtische teksten en eigenzinnige melodieën. Geïnspireerd door oa. Joni Mitchel, Ane Brun en Kate Bush neemt ze je op eigen wijze mee. Bij pons zal Shanna zowel eigen songs laten horen, als een paar van haar favoriete covers.

P3 JazzProject

P3 JazzProject is een veelzijdige jazzband met een wisselende bezetting. Ze maken energieke muziek die zich beweegt tussen jazz, funk, blues en latin. Improvisatie neemt een belangrijke plaats in bij de band. Er wordt wekelijks gerepeteerd onder leiding van bandcoach/saxofonist Paul van den Oever. De band treedt regelmatig op op verschillende locaties en hebben op Club Zondag met veel plezier een mix van veelal up-tempo nummers gespeeld. 

Zondag 10 december 2017 - kersteditie!

In samenwerking met de Azijnfabriek werd een extra Club Zondag georganiseerd: 

  • Ontvangst met gezang van het Koor
  • DJ Maurice draait foute kerst hits uit zijn gigantische verzameling.
  • Een optreden van Muriel Meerman (zang) en Paul Foppele (gitaar)
  • Cabaretier Huibert Wildschut laat zijn licht schijnen over de donkere dagen rond kerst.
  • De band Pantalon van onze eigen Tiny van den Boomen brengt Franse Chansons van Brel naar Piaff via Aznavour.

Zondag 29 oktober 2017

All women 

13 vrouweneigengereideigenzinnigeigenwijselk met een eigen geluid en toch in harmonie. All Women is al sinds 1998 actief op diverse podia, vanaf 2003 onder muzikale leiding van Ien Bouwmans. Zij hebben een breed repertoire en zingen in verschillende stijlen en talen: klassiek met een twist, musical, pop- én wereldmuziek. Lees meer.

Firma & Co productions

Een voorstelling over een zoektocht naar rust en de keuze’s die daarvoor gemaakt moeten worden, de huidige maatschappij die het maken van deze keuze’s moeilijk maakt, en het voldoen aan verwachtingen. Firma & Co productions bestaat uit Wannes Zeegers en Josto Casu. 

Skipmondays

Een heerlijke verfrissende coverband met verrassende én herkenbare nummers. Een optreden van deze band betekent swingen, meezingen, zwijmelen en uit je dak gaan. Al meer dan 15 jaar staan zij garant voor een goede mix van pittige pop, onvervalste rock en onvergetelijke ballads. 

Zondag 9 juli 2017

Lammert & Herik

Dit duo bestaat uit Bart Jakobs en Joran Welling, derdejaarsstudenten aan de Koningstheater-academie. Ze spelen een verzameling kleinkunstliederen met grappige verhaaltjes en nostalgische gevoelens genaamd "Droevige Deuntjes in D mineur".

Sporting Paddy

In een grijs verleden toen folk nog volksmuziek heette had deze groep z’n sporen al ruimschoots verdiend. Ze vertolken muziek uit het Britse en Ierse erfgoed, een aanstekelijke mix van instrumentaaltjes en zangnummers. De groep bestaat uit Hedwig Hulsenboom (accordeon & zang), Leon Reijner (contrabas & akoestische bassen), Ton Derks (akoestisch gitaar & zang), Maarten Hulsenboom (dwarsfluit & tinwhistle) en Hans Hulsenboom (banjo, bouzouki & mandoline). 

Pantalon du Bois

Deze band brengt Franse chansons op hun geheel eigen wijze. Het zijn oprechte tegenstanders van foie gras, maar daarentegen vreugdevolle uitdragers van La joie de vivre!

12 maart 2017

The Japanese karaoke show

One man trash band from Boxtel with vox, guitar & footstomp drums, ready to ruin your party. Verwacht geen Japanners die met een microfoon in de hand mee staan te zingen via een scherm, maar een vrolijk rammelende band met lekkere bluespunk liedjes.

Eric Alink

Journalist, schrijver en stadschroniqueur van Den Bosch. Niemand die mooier schrijft en vertelt over de dingen die ons bezighouden in onze eigeste stad.

Kitzln

Een jazzy klezmer kwartet bestaande uit drie mannelijke blazers, sousafoon, alts- en sopraansax en een vrouwelijke accordeoniste. Balkanbeats gelardeerd met stuwende melodielijnen. Nederlandse gezongen teksten complementeren de poëzie. 

Crossroad

Crossroad speelt Americana muziek met verrassende zijpaden. Voor deze gelegenheid is er een set samengesteld waarin Neil Young centraal staat.

6 november 2017

Canta Ritmo

Een uniek optreden. Vijf swingende personen brengen Venezolaanse liedjes, die worden begeleid door het nationale instrument: de cuatro. 

VARIO(U)S

Remko Reiber (zang en gitaar) en Henri van Uden (zang en percussie) vormen een duo omdat ze elkaar gevonden hebben in de liefde voor muziek. Zij spelen nummers van artiesten die zij bewonderen en die ook écht iets te vertellen hebben, zoals o.a.Neil Young, Jackson Browne, JJ Cale. 

The KinKs Fan KolleKtiv

We kennen toch zeker allemaal The Kinks uit de jaren '60! En omdat deze muziek nooit verloren mag gaan, bestaat deze Kinks tribute band. Muzikanten uit o.a. Engeland, Denemarken, Spanje en jawel ook een geboren Bosschenaar. Je kunt je nu al verheugen op Waterloo sunset en Lola...

3 juli 2016

Beez

Een zes koppige bandband uit Eindhoven; piano, saxofoon, accordeon, basgitaar, drums, gitaar en zang, dat belooft wat. Hun muziek is niet in een hokje te plaatsen. Het is zoals ze zelf zeggen: "Beez moet je beleven". Lees meer

Jeroen en Bernadette

Jeroen Lammertink uit Zaltbommel en Bernadette Besselink uit ‘s-Hertogenbosch dansen de salsa, de son en de rumba: een heerlijk zomers dansoptreden. Lees meer

Gifter

Een Indie rockband met een zwak voor alternatieve genres. Ze stonden al op meerdere podia's waaronder op het bevrijdingsfestival én hebben al een album en EP op hun naam staan. Lees meer